Mijn aanbod

Onderstaand een overzicht geeft een idee van de diensten en programma’s die ik aanbied. Ik ga voor iedere behandeling uit van maatwerk en zet een combinatie van mijn vaardigheden in om je verder te helpen.

Voor ouders

Het ouderschap en alles wat daarbij komt kijken laat zich niet voorspellen. Je staat er niet alleen voor.

Voor (jong) volwassenen

Samen gaan we aan de slag om je eigen kracht, plezier en levensvreugde weer te vinden (want echt, dat heb je in je) je bent het alleen even kwijt.

Kindertolk

Als kindertolk help ik je het gedrag van je kind te begrijpen. Jouw kind laat zien waar jij mee aan de slag mag gaan.

Wat is een holistische aanpak precies?

Ik heb me verschillende methodes eigen gemaakt. Hieruit zal ik een op jouw hulpvraag gericht maatwerk traject samenstellen. Vanuit het hoofd-handen-hart principe door middel van kunstzinnig en dynamische vorming en vanuit het holisme.

Als holistisch therapeut kijk ik altijd naar de verschillende lagen waarin je vastloopt. Dit kan zijn fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten en overtuigen), energetisch of op spiritueel niveau. Samen bekijken we wat het beste bij jou past.

Weet je niet zeker of jouw vraag in mijn aanbod past? Geeft niks, ik bied in alle gevallen maatwerk aan en samen kijken we of mijn aanpak voor jou werkt. Neem gerust contact op voor een kennismaking!