Kindertolk

Als kindertolk help ik je het gedrag van je kind te begrijpen. Jouw kind laat zien waar jij mee aan de slag mag gaan.

 

Kindertolkvertaling Presentchild

Nee Nee Nee

Boosheid

Niet slapen

Gefrustreerd

Angstig

Radeloos

Wanhopig

En soms depressief

Baby, peuter, schoolkind of de puber

Wat spiegelt het kind in jou waarmee je als opvoeder aan de slag kunt gaan om je kind te helpen.

Oef mijn kind is echt mijn spiegel hoor ik vaak in mijn werk. Vind je dit fijn? Of denk je van ai…..hier mag/wil ik iets mee doen?

Kinderen veranderen, bijvoorbeeld de peuter van nu is eigenlijk al een kleuter. Onze opvoeding verandert. We doen meer een beroep op het bewustzijn van onze kinderen. Jammer, eigenlijk willen we kinderen zo lang mogelijk in het onderbewuste laten, zo lang mogelijk kind laten zijn. De maatschappij vraagt meer van ons en ook van onze kinderen. Hoe kun je als ouder dan dicht bij jezelf en je kind blijven? Dat is de energetische lijn die het kind aan jou laat zien door het gedrag wat soms F*CKING confronterend is. Niet makkelijk en soms om wanhopig van te worden.

Hierin zou ik je graag willen ondersteunen. Dit kan met het Kindertolktraject of een sparringssessie.

 

 

 

Eén van mijn methodieken is een kindertolkvertaling (PresentChild®). Hierbij blijft je kind gewoon thuis. Als kindertolk vertaal ik het probleem van het kind in een belangrijke levensles voor jou als opvoeder. Welk gedrag spiegelt het kind in jou. Als kindertolk help ik je het gedrag van je kind te begrijpen. Jouw kind laat zien waar jij mee aan de slag mag gaan. Dit is niet makkelijk, dit vraagt om bereidheid van jou als ouder.

Kindertolk uithuizermeeden

Mijn praktijkruimte aan huis op het Hogeland is een veilige plek voor ouders/opvoeders en hun kinderen. Hier heb ik een plek gecreëerd waar alles gezegd kan worden. Waar oprecht geluisterd wordt en gereflecteerd en waar we samen opnieuw richting geven aan jouw levenspad. Dat kan met praktische opvoedtips, door te leren begrijpen wat het gedrag van je kind zegt over jou, door als coach/therapeut/kindertolk samen anders te kijken naar wat er om je heen gebeurt en hoe jij daarop reageert.

Na het traject:

N

heb je meer inzicht in jezelf als ouder

N

begrijp je waar het gedrag van je kind vandaan komt

N

voel je je gesterkt in je zijn

N

ervaar je meer harmonie

N

besef je dat je eigenlijk al heel goed bezig was